Drie tips voor de aanstaande moeder!

Veel vrouwen kijken uit naar het moederschap. Dit is ook heel goed te begrijpen. Het is immers een prachtig iets dat je een nieuw leven op de wereld kunt zetten. Toch kan het voor veel vrouwen ook een stressvolle periode zijn. Dit geldt al helemaal voor vrouwen die voor het eerst moeder worden. Men weet immers totaal niet wat men moet verwachten van de moederschap en het opvoeden. Juist om deze moeders een zetje in de goede richting te geven, geven we in deze blog drie tips voor aanstaande moeders!

Voeding

Je bent wat je eet. Dit geldt in het bijzonder voor vrouwen die zwanger zijn. Je voedsel wordt immers niet alleen door jezelf genuttigd, maar ook door je baby. De ongeboren baby heeft in de regel een stuk slechtere weerstand dan een moeder zelf. Het is daarom ontzettend belangrijk om op de voeding te letten die je eet. Iets dat bijvoorbeeld door jouw lichaam prima verteerd kan worden, maar een no-go is tijdens een zwangerschap is het eten van rauwe vis of rauw vlees. De baby kan hier namelijk ontzettend ziek van worden.  Naast dit voorbeeld zijn er nog tal van andere bijzonderheden als het gaat om voeding tijdens een zwangerschap. We raden je aan je hier goed over in te lezen.

Kinderopvang

De laatste jaren is de drukte in de kinderopvang een enorm probleem. Dit geldt in het hele land, maar in het bijzonder in de randstad. Als jij dus verwacht gebruik te moeten maken van een baby- of kinderopvang Den Haag, dan raden we je aan om tijdens de zwangerschap al contact op te nemen met de opvang. De kans op een plekje in een BSO Den Haag

 is op deze manier het grootst. Je kunt je over het algemeen het beste contact leggen met zo veel mogelijk instanties. Dit maakt de kans op acceptatie maximaal!

Zwangerschapsboek

Voor veel vrouwen klinkt het bijhouden van een zwangerschapsboek een beetje cliché. Toch is dit iets dat we iedere zwangere vrouw kunnen aanraden. Het is namelijk een manier om in een later stadium de zwangerschap te herbeleven. Tijdens de zwangerschap zal het misschien niet altijd een even leuke periode zijn, maar na afloop zul je hier waarschijnlijk met een blij gevoel op terugkijken. Het was immers de periode waarin jij écht alleen was met je kindje. Het zou zonde zijn als je deze prachtige periode niet gedocumenteerd hebt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babywearingballet
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart