Fijne aarde dag! – Een geweldige baby

Hoe heb je dit jaar Earth Day gevierd? Heb je je lege flessen gerecycled of misschien een compostbak voor je tuin gestart? God schiep een prachtige aarde voor ons, en de Bijbel zegt dat alles in de schepping Zijn lof bezingt. Ik denk dat het Hem eert als we zijn handwerk respecteren – niet aanbidden het over Hem, maar respect het.

Dus met Earth Day in onze recente achteruitkijkspiegel, wil ik je een gloednieuw patroon laten zien waar ik super enthousiast over ben en dat een van mijn favoriete dingen in de natuur weergeeft: wilde bloemen! Colleen Floral Blue, en Colleen Floral Mauve stijgen snel naar een van mijn favoriete lenteprints, en ik weet dat jullie ze ook geweldig zullen vinden!

colleen bloemen mauve gepersonaliseerde babydeken

Ik wil ook een patroon benadrukken dat jullie misschien hebben gezien op mijn instragram op Earth Day: Jeff de piloot. Mijn zoon, Jeff, is helikopterpiloot in het leger en heeft altijd van de luchtvaart gehouden. Dit patroon is met hem in gedachten ontworpen. Elk van de producten in deze set, met hun zoete pastelkleurige aquarelvliegtuigen, zou de perfecte aanvulling zijn op elke kinderkamer of fotoshoot met een luchtvaartthema.

luchtvaart gepersonaliseerde spiekbriefje

luchtvaart gepersonaliseerde baby inbakerdeken

Ik hoop dat je een zeer gezegende week hebt! Zoek wat tijd in je drukke schema om eropuit te gaan en te genieten van de prachtige aarde waarop we leven.

Oprichter,
Een geweldige baby

Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babywearingballet
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart