Breng het perfecte cadeau voor de babyshower – AGreatBaby

Vind je het leuk om het perfecte cadeau te geven? Een die het gezicht van de ontvanger doet stralen van vreugde? Laat ons je helpen om de ultieme vreugde-gever te zijn bij die babyshower die je hebt bedacht met deze eenvoudige gids voor wat inspiratie.

(Als de douche waar je naar toe gaat voor de eerste keer moeder is, overweeg dan om iets van de NEEDS-lijst te kopen om te combineren met iets dat niet op de WANTS-lijst staat.)

Deze items zijn noodzakelijk voor elke moeder (vooral een nieuwe moeder), maar dat betekent niet dat ze niet zo speciaal of zinvol kunnen zijn! Klik op de gelinkte woorden om te zien hoe we u kunnen helpen uw geschenk van * yawn * naar WOW te brengen!

 • Wieglakens
 • Flessen
 • Burp kleren
 • Kleren
 • Fopspenen
 • Voedingsaccessoires (melkzakken, tepelbeschermers, kussentjes enz.)
 • Inbakerdekens
 • Luiers
 • Doekjes
 • Aankleedkussen
 • Aankleedkussenhoes
 • Witte ruismachine
 • Luieruitslagcreme
 • Slabbetjes
 • Hoge stoel (standaard of draagbaar)
 • Luiertas
 • Badtoiletartikelen (zeep, lotion, enz.)
 • Wandelwagen

Deze lijst bevat enkele dingen die kunnen worden overwogen extra, maar ongelooflijk attent, behulpzaam en gewaardeerd. Wij kunnen u helpen een stap verder te gaan om de “babyshowerheld” te zijn wanneer u op de gekoppelde woorden klikt.

Dit is natuurlijk geen allesomvattende lijst, maar het kan je wel een goede start geven om te zoeken naar het perfecte babycadeau! Het feit dat al onze producten gepersonaliseerd zijn, maakt uw cadeau nog specialer. Plus, alles wat je van A Great Baby krijgt, wordt geleverd in een souvenirdoos die zo mooi is, dat je het ZELFS NIET MOET INPAKKEN als je dat niet wilt!

Oprichter,
Een geweldige baby

PS Wij verzenden vanuit Hartselle, Alabama, en u kunt uw bestelling binnen twee weken of minder verwachten.

Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babywearingballet
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart