Gigantische aandenken dutje dekens voor uw grotere kinderen – AGreatBaby

Goedenmiddag!

Het is hier warm! Is het HEET waar je bent? Het is niet “heet”, het is HEET! Mijn noordelijk geacclimatiseerde zelf is nog steeds aan het aanpassen aan de zomer van Alabama. Maar mijn tuin bloeit, samen met mijn familie hier in het zuiden. Dus we vonden onze huis-verzengende zomers en zo.

Gigantische aandenken dutje dekens zijn beschikbaar!

Ik heb dit jaar zoveel plezier gehad met het uitbreiden van onze opties voor peuters en grote kinderen. Het lijken misschien niet zo’n slapeloze nachten, maar die baby’s waarvoor je swaddles en wieglakens hebt gekocht, groeien echt op! En het gebeurt sneller dan je je realiseert als je de routine dag na dag doorloopt.

Wetende hoeveel je van onze Keepsake Blankies houdt, wilde ik de liefde door de peuter- en kinderjaren laten gaan. Dus bied ik nu “Giant Keepsake Nap Blankets!” Ze voelen net als onze aandenkendekens voor uw baby’s, behalve in een extra groot formaat voor uw oudere. De prints, personalisatie en materiaal zijn allemaal hetzelfde, maar ze meten 55 “x 40”. Ze zijn perfect voor die warme zomerdutjes waar een nertsdeken niet zo comfortabel is voor je kinderen.

Ze zijn verkrijgbaar in 22 verschillende “coole” printopties waar je grote kinderen dol op zullen zijn. Kies degene die op jouw unieke kind lijkt, personaliseer het met zijn/haar naam en binnen twee weken wordt het nieuwe favoriete dekentje van je kind bezorgd en klaar voor een dutje! En we zullen niets zeggen als je het zelf wegsluipt voor een dutje of twee.

Oprichter,
Een geweldige baby

PS Alle bestellingen worden verzonden vanuit Hartselle, AL en het kan tot twee weken duren voordat ze aankomen.

Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Babywearingballet
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0