Mijn Engelse stuklijst blok één voltooid!

Dit is blok één – klaar.

Ik ben lid geworden van een Block of the Month-club die uit een winkel in Engeland komt.

Als je nog nooit van een stuklijst hebt gehoord, is dit een heel slimme manier voor een winkel om na verloop van tijd een product (kit) te verkopen. Voor het riool is het zo bemoedigend omdat ze je EEN blok per maand sturen en je een hele maand de tijd hebt om het af te ronden voordat het volgende blok arriveert.

Het is een geweldige motivator.

Ik heb aan het originele blok toegevoegd door knoppen en borduursels te gebruiken om de kleine posies te verfraaien.

Ik vond deze winkel online en hield van de mooie dingen die de eigenaar maakte. Mooie stoffen en versieringen. En aangezien ik nu veel meer tijd heb dan ooit tevoren, vond ik het een goed moment om vaardigheden te oefenen die ontbreken. Zoals handapplicaties. Als je gewoon iets naait, wordt je beter.

Ik hou van dit schattige blok.

Gisteren heb ik in mijn achtertuin aan blok 2 gewerkt. Het was zo’n mooie dag en mijn bloemen houden van dit weer.

Het is het leeuwenbekseizoen.

Ik hoop dat je veilig blijft, een masker draagt ​​en plezier hebt met naaien !!

‘Wat voor winst heeft de arbeider van zijn zwoegen? Ik heb de zaken gezien die God aan de mensenkinderen heeft gegeven om mee bezig te zijn. Hij heeft alles op zijn tijd mooi gemaakt.’

Prediker 3:11

Alle ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermd copyright 2020 Jeannie Baumeister

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Babywearingballet
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0