Een speciale deken speciaal voor uw peuter – AGreatBaby

Fijne woensdag vrienden!

Kunnen we even echt zijn? De moeder zijn van een peuter is moeilijk! Als het terugdringen en die meltdowns gebeuren … Oh my. Het is moeilijk! De “verschrikkelijke twee” hebben zijn naam niet voor niets gekregen. Maar als je die lieve, onschatbare momenten krijgt waarop je volwassen baby wil vertragen en een paar minuten met je wil knuffelen, dan is het de moeite waard! Heb ik gelijk?

Dus om ervoor te zorgen dat je peuter voor die tijd een speciale deken heeft, heb ik de Deken voor peuters dat is precies de perfecte maat voor hen! Ze zijn groter dan de Baby Deluxe, maar kleiner dan de Minky Throws. (44 x 38 inch om precies te zijn.) Ze komen voor in 18 “big kid” -afdrukken omdat we weten dat op deze leeftijd belangstelling voor bepaalde dingen ontstaat. Van zeemeerminnen tot monstertrucks, we hebben veel om uit te kiezen, zodat je kleintje het gevoel heeft dat hij of zij is eigen speciale deken. En zoals altijd kun je het personaliseren met elke gewenste naam.

Niet alleen de voorkant is versierd met leuke prints en de naam van je kind, de achterkant is gevoerd met het zachtste, gezelligste sherpa-materiaal dat je ooit hebt gevoeld! Serieus, je MOET de kwaliteit van deze schoonheden voelen.

Als je op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor de peuter die al meer speelgoed heeft dan ze weten wat ze ermee moeten doen, GEFELICITEERD, JE HEBT HET GEVONDEN!

Ik weet dat je peuter dol zal zijn op deze deken, en je zult genieten van de knuffels en herinneringen die je ermee opdoet!

Oprichter,
Een geweldige baby

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Babywearingballet
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0