Top 5 babytrends voor 2021 – Bébénca Organics

Top 5 babytrends voor 2021

2020 was een jaar zonder weerga dat niemand had kunnen voorspellen. Van thuisblijvende bestellingen tot de overgang naar thuiswerken, de COVID-19-pandemie heeft onze manier van leven in elk aspect volledig veranderd. Sommige moeders moesten vanwege gezondheidsvoorschriften zelfs alleen bevallen zonder partner. Als het op de mode-industrie aankomt, is het geen verrassing dat veel verwachte trends voor 2021 teruggaan naar wat we vorig jaar hebben meegemaakt. Van grillige prints die kinderen aanmoedigen om naar buiten te gaan tot een focus op klein shoppen, dit zijn Bébénca Organics ‘top 5 voorspellingen voor babytrends voor 2021.

Kleuren van het jaar

Modevoorspellingsbureaus hebben voorspeld dat getinte neutrale kleuren en een minimalistisch kleurenpalet populair zullen zijn in de lente- en zomerseizoenen. Naarmate mensen zich meer bewust worden van de milieu- en gezondheidseffecten van kleurstoffen, zal er een toename zijn van ongeverfde en natuurlijk geverfde vezels in tegenstelling tot traditioneel geverfde stukken.

Onze Nature’s Hug Collection is gemaakt van ongebleekt en ongeverfd biologisch katoen.

In de herfst- en wintermaanden worden sierlijke juweeltonen voorspeld. We kijken er naar uit om in de koelere seizoenen diepe blues, verbrande sinaasappels en bordeauxrood te zien.

Ga naar buiten!

Naast de beperkingen waarmee we in het echte leven te maken kregen met thuisblijvende bestellingen, wordt verwacht dat grillige buitenafdrukken dit jaar een populaire keuze zullen zijn onder consumenten. WGSN namen dit jaar paddenstoelenprints op in hun rapport, zo ver dat ze Bébénca’s eigen onesie met paddenstoelenprint opnemen in hun trendvoorspelling. Van bomen en bloemen tot dieren en weerselementen, we verwachten prints te zien die de natuurlijke schoonheid van onze wereld laten zien. Gedempte, aardse tinten zullen dit jaar ook op de voorgrond staan ​​van babykleding, een mooie verschuiving van heldere en luide kleuren. Hopelijk zullen deze outdoor geïnspireerde prints kinderen aanmoedigen om naar buiten te gaan en meer verbonden te raken met de wereld om ons heen.

Onze paddestoel onesie zal de kleintjes inspireren om naar buiten te gaan.

Winkel klein

Foto door Pinterest

Hoewel 2020 een buitengewoon moeilijk jaar was voor kleine bedrijven, was het ook een verhelderende tijd voor consumenten. Er was meer een drang om ‘klein te winkelen’ en lokale bedrijven te ondersteunen in deze moeilijke tijden, in tegenstelling tot het kopen van producten van grote bedrijven of fast fashion-bedrijven. Veel mensen kozen ervoor om handgemaakte maskers te kopen van kleine bedrijven of boodschappen van mama & pop-winkels. We hebben goede hoop dat dit koopgedrag doorgaat tot in 2021 en dat mensen kleine bedrijven waar mogelijk blijven steunen.

Een duurzamere levensstijl

Credit: Erin Wengrovius

Met wetenschappelijke experts die zeggen dat we in het “Decennium van Actie” leven, is het geen verrassing dat velen de overgang naar een groenere levensstijl beginnen. Hoewel het ontmoedigend kan zijn, kunnen kleine veranderingen een groot verschil maken als het om duurzaamheid gaat. Overschakelen naar bijenwasfolie in plaats van plastic folie, voedsel composteren in plaats van het weg te gooien, of fietsen in plaats van autorijden zijn een paar makkelijke ruilen.

Voor gezinnen hebben veel ouders de overstap gemaakt naar duurzamere producten voor hun kinderen. Duurzaam gemaakt gebruiken rubber fopspenen, biologische baby huidverzorgingsproductenen biologisch katoenen luiers zijn een paar manieren waarop ouders duurzamer kunnen zijn.

Als het om de mode-industrie gaat, wordt minder kopen en duurzamer kopen steeds populairder. W.Hij zag ook een toename van de biologische katoenproductie waaruit bleek dat de vraag naar een veiliger textiel toenam. Biologische babykleding was een populaire keuze onder ouders die voor hun kleintjes winkelden vanwege de voordelen van de stof, zoals zijn veilig voor de babyhuid en biedt gemoedsrust tegen een betaalbare prijs. We zijn er trots op dat we babykleding kunnen bieden die allemaal GOTS Certified Organic zijn en toch trendy en betaalbaar zijn.

Genderneutrale kleding

Sekseneutrale babykleding is zo populair geworden dat veel retailreuzen unisex-secties hebben toegevoegd aan de kledingcategorieën van hun kinderen. Of ouders nu fan zijn van een meer gedempt kleurenpalet of ze genderneutraal willen kopen omdat ze van plan zijn meer kinderen te krijgen en de kleding opnieuw willen gebruiken of als ze fan zijn van een meer gedempt kleurenpalet, we verwachten nog meer gender te zien. neutrale kleding in 2021. Ook schone, minimalistische kledingontwerpen zijn te verwachten, als een verschuiving naar Scandinavisch geïnspireerd leven is de afgelopen jaren aanwezig geweest in het ontwerpen van babykleding.

Bronnen:

Pantone: https://www.pantone.com/color-of-the-year-2021?utm_medium=website&utm_source=archdaily.com

WGSN: https://www.wgsn.com/en/

https://www.countryandtownhouse.co.uk/interiors/lagom/

http://textilefocus.com/organic-cotton-production-projected-rise-10-per-cent-2020-organic-cotton-market-report/

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2452072119300413#:~:text=The%20textile%20dyes%20significately%20compromise,promote%20toxicity%2C%20mutageniciteit%20en%20carcinogeniteit.

Blog Afbeelding tegoed –foto door Shirota Yuri Aan Unsplash

Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Babywearingballet
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0