Wikkel uw baby in vlinders – AGreatBaby

Wikkel uw baby in vlinders – AGreatBaby<br />
Wikkel je baby in vlinders

Dag vrienden!

Deze week ben ik in Florida met familie om het leven en de toekomstige 60ste verjaardag te vieren van mijn grote zus, Maureen, die slechts een paar maanden geleden haar strijd tegen kanker verloor. Het is een ongelooflijk moeilijke tijd geweest voor degenen onder ons die ze heeft achtergelaten, maar we zijn niet verdrietig omdat ze weet dat ze nu met haar Heiland viert.

Dus deze week wil ik je de prent laten zien die vernoemd is naar mijn lieve zus, Maureen’s vlinder. Moe (zoals we haar noemen) hield van alles wat helder en kleurrijk was, en was dol op vlinders! Dus ik ontwierp deze print jaren geleden met haar in gedachten. Het maakt me nog steeds aan het lachen, en ik weet dat het jou ook zal laten glimlachen!

vlinder gepersonaliseerde babydeken

Welke baby zou niet graag omringd zijn door mooie vlinders? Ze belichamen gewoon geluk en schoonheid, net als je dierbare dochter. Ik heb het gevoel dat ik veel verhalen hoor over speciale betekenissen die vlinders voor verschillende mensen hebben. Heb je een vlinderverhaal? Ik hoor het graag in de comments!

Oprichter,
Een geweldige baby


← Oudere post

Nieuwer bericht →

vertaling ontbreekt: en.general.search.loading
Source link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Babywearingballet
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0